Fönsterputs

Rena fönster bidrar förutom till ökad trivsel även till att bevara glansen i fönstren. Smuts, avgaser och vatten riskerar att i solen bränna fast i fönsterglaset och utan regelbunden fönsterputs riskerar man att få ett matt och tråkigt utseende på fönstren för all framtid.

 

 

Storstäd

Storstädning innebär att man städar där man vanligtvis inte får rent eller kommer åt vid den regelbundna städningen. Att storstäda regelbundet bidrar, utöver ökad trivsel, till att den dagliga städningen blir enklare samt att risken för allergibesvär blir mindre. Vi skräddarsyr alltid vår storstädning efter kundens önskemål men kan även erbjuda en standardlösning. Se nedanstående lista över vad som ingår i en standard storstädning:

 

 

Flyttstäd

Hos oss kan du känna dig trygg med att flyttstädningen blir proffesionellt utförd och eventuell hyresvärd och hyresgäst blir nöjda. På så sätt kan du fokusera på allt annat som en flytt innebär. Vi använder oss av Mäklarsamfundets riktlinjer och checklista när vi utför flyttstäd vilket gör att du som kund enkelt kan följa upp och kontrollera städningen. Vi lämnar alltid nöjd kund-garanti på flyttstäd och anser uppdraget vara slutfört endast när alla parter är nöjda med resultatet.

 

 

Kontorsstäd

Regnbåge Städ erbjuder kontorsstädning för alla typer av kontor i Göteborg och Västra Götaland, alltid efter kundens önskemål, öppettider och behov. Vi åtar oss uppdrag för små, mellanstora och stora företag. Utöver den regelbundna städningen kan vi även hjälpa till med allt ifrån att vattna blommor till att diska eller tvätta gardiner och andra textilier. Vi utför även underhåll av kaffemaskiner och leverans av fruktkorgar med mera.

 

 

Fasadtvätt

Vi rengör alla typer av fastigheter och alla typer av material, såsom trä, plåt, glas, betong, tegel och puts. Vi kan även tvätta rent staket, altaner och gångplattor samt klottersanera och behandla ytor med ytskikt som gör att klotter och smuts lättare går att avlägsna vid tvätt. Vi har kompetens och utrustning för att utföra fasadtvätt på hög höjd eller där det är svårt att komma åt. Pris för lift eller annan specialutrustning specificeras alltid i offerten.

 

 

Golvtvätt

Vi har lång erfarenhet av golvvård och anpassar därför alltid metod och val av rengöringsmedel och ytskikt efter typ av golv och verksamhet. Får varje golv rätt behandling så kan vi vara mer effektiva vad gäller tid och pris. Vi utför golvvård på alla typer av golv och material, såsom linoleum, plast, sten, trä och betong.